همشهری آنلاین: برخی از رهبران جهان در سخنرانی خود در اجلاس داووس، به انتقاد از بیت‌کوین پرداختند.

ایسنا به نقل از یورونیوز نوشت: رهبران سیاسی و مالی جهان در اجلاس داووس به موضوع پیچیده ارزهای دیجیتالی پرداختند.

استیون منوچین - وزیر خزانه‌داری آمریکا - گفت: ما از تکنولوژی‌های مالی و نوآوری حمایت می‌کنیم اما می‌خواهیم مطمئن شویم بازارهای مالی در امنیت هستند.

همه سخنرانان درباره نیاز به تنظیم قوانین در حوزه ارزهای دیجیتالی متفق‌القول بودند اما در این باره که بهترین راه برای انجام این کار چیست مطمئن نبودند.

رهبران جهان همگی در ابراز نگرانی خود از توانایی بالقوه تخریب ارزهای دیجیتال هم عقیده بودند. ترزا می- نخست وزیر انگلیس- یکی دیگر از کسانی بود که در سخنرانی خود در این خصوص ابراز نگرانی کرد: ما باید ارزهای دیجیتال را به دلیل مقاصدی که می توانند استفاده شوند، به ویژه استفاده توسط مجرمان، خیلی دقیق زیر نظر بگیریم.

فیلیپ هاموند- وزیر دارایی انگلیس - نیز گفت: باید درباره بیت‌کوین هوشیار باشیم، باید پیش از اینکه سهم بیت‌کوین به حدی برسد که به طور سیستماتیک در اقتصاد جهان متمایز شود، به فکر راهی که آن را قابل قانون‌گذاری می‌کند باشیم.

از سوی دیگر، آمریکا می‌خواهد قوانین استانداردی برای بیت‌کوین در سراسر جهان وضع شود تا از اینکه این ارز برای فعالیت‌های نامشروع استفاده نخواهد شد، اطمینان حاصل شود. در داخل آمریکا، عاملان باید در شبکه مجری جرایم مالی وزارت خزانه‌داری آمریکا ثبت‌نام کنند و فعالیت‌های خود را مطابق قوانین ضد پولشویی انجام دهند و درباره فعالیت‌های مالی مشکوک گزارش دهند. با این حال، یک مقام ارشد بانک مرکزی ژاپن گفته است که وضع قوانین در سطح جهانی برروی معاملات ارزهای دیجیتالی آسان نخواهد بود.

  • احتیاط بانک‌ها

رهبران بانکی رویکردی توام با احتیاط را درباره این مساله در پیش گرفته‌اند. کریستین لاگارد - رئیس صندوق بین المللی پول - هم در این باره گفت: نوآوری‌های در قالب بیت‌کوین می‌تواند مفید باشد اما عدم شفافیت و ناشناس ماندن معامله‌گران و این چشم‌انداز که از این ارزها می‌شود در تامین مالی تروریسم استفاده کرد، غیرقابل قبول است.

سسیلیا سکینگسلی- قائم مقام بانک مرکزی سوئد- در مصاحبه با یورونیوز تاکید کرد: بیت‌کوین یا سایر انواع دارایی‌های مجازی یا آن گونه که برخی دوست دارند بگویند ارزهای مجازی، چیزی کاملا متفاوت از پول‌های بانک‌های مرکزی هستند. ارزهای مجازی آن گونه که اکنون می‌بینیم خیلی موثر نیستند، آن‌ها حاوی ارزش معینی نیستند، دارای عملکرد خوبی در مبادلات نیستند. این به خود اشخاص بستگی دارد که در این دارایی سرمایه‌گذاری کنند یا خیر اما این ارزها از نوعی نیستند که بانک‌های مرکزی فراهم می‌کنند.

کد خبر 396599

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اقتصاد‌ جهان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha